Menu
Košarica

Medicinski pripomočki

CAT Tourniquet (PRO Esmarch)
TOP cena 2-3 dni
Pripomoček, kateri zagotavlja hitro in učinkovito esmarch prevezo brez improvizacije. Narejen da služi svojemu namenu, kadar je potrebna zaustavitev hudih nekontroliranih krvavitev.Barva: črna Možnost uporabe:..
30.49€
Brez DDV:24.99€
Žepni ampularij izdelan iz visoko kavostne  ABS plastike. Ampularij je odporen na udarce, ne prepušča vode, odlično ščiti pred umazanijo. Velikost ustreza stranskemu žepu na hlačah in žepu taktičnega jopiča.Možna drugačna postavitev ampul, za ponudbo pošljite povpraševanje!..
49.99€
Brez DDV:40.98€
Izredno kvaliteten stetoskop (Serija Delux) za avskultacijo srca, pluč in drugih organov po superugodni ceni. Optimalna akustična nastavitev zagotavlja izredno kvalitetne in jasne tone. Inovativen moderen design v kombinaciji brušenega aluminija in črne dodelave.Ne vsebuje lateksa in nikla (Latex fr..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Neinvazivna profesionalna maska za oživljanje. Ne vsebuje lateksa, z napihnjenjim robom za popolno tesnenje. Nepovratni ventil preprečuje kontakt pri umetni ventilaciji usta na usta. Uporabna za odrasle in otroke...
19.99€
Brez DDV:16.39€
Vratna opornica Laerdal StifNeck za odrasle poškodovance z nastavljivim zaklepom velikosti po sistemu ˝one size fit all˝. Ovratnica je zasnovana tako, da nudi delno stabilizacijo vratne hrbtenice, prav tako pa z svojo ergonomsko obliko omogoča tipanje pulzov, izvajanje napredne oskrbe dihalne poti b..
25.62€
Brez DDV:21.00€
Škarje reševalec so namenjenu osnovnemu delu reševalca. Idelane so za rezanje povojev, embalaže, majic, hlač in podobnega. Škarje ne omogočajo rezanja ubutve. Izdelane so iz plastičnega ročaja in rezila iz nerjavečega jekla..
19.87€
Brez DDV:16.29€
Merilec vsebnosti kisika v krvi (oksigenacije) in tipnega srčnega utripa. Majhen, lahek in kompakten z  OLED zaslonom in  z možnostjo različnih prikazov. Oksimetru je priložena torbica za shranjevanje in pripenjanje na pas. - accelerometer mode- menu za ročne nastavitve - nizka poraba ener..
48.79€
Brez DDV:39.99€
SAM Splint opornice zlati standrd v opremi za imobilizacijo že več kot 25 let. Izdelane so iz aluminijevega jedra in dveh penastih oblog. SAM Splint opornice so izjemno močna opora v primeru  zloma ali poškodbe.Lastnosti: - vodoodporne - primerne za večkratno uporabo - lahke in kom..
18.65€
Brez DDV:15.29€
Žepna maska za oživljanje v priročni torbici z možnostjo pritrjevanja na ključe! Obrazna maska z 3M nepovratnim ventilom- prehajanje zraka samo enosmerno! 100kos - 40%1000kos -60% + gratis dotiskRok dobave večjih količin z dostiskom 10 dni...
11.53€
Brez DDV:9.45€
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)